Centrum voor Fysiotherapie Leiden – Paramedische praktijk – Leiden

Centrum voor Fysiotherapie Leiden

Header afbeelding

Adresgegevens

Cornelis Schuytlaan 7
2324VD Leiden

Tel: (071) 5323484
E-mail: praktijk@fysioschuyt.demon.nl

Adresgegevens Dependance

Bizetpad 4
2324 JP Leiden

Openingstijden

Maandag: 08.00 - 19.00
Dinsdag: 08.00 - 19.00
Woensdag: 08.00 - 19.00
Donderdag: 08.00 - 20.00
Vrijdag: 08.00 - 17.00

Uw fysiotherapeut in Leiden

In ons centrum kunt u terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, handtherapie, neurorevalidatie, haptotherapie, Dry Needling en MSK Echografie/Shockwave.

Er zijn twee fysiotherapeuten werkzaam die beiden geregistreerd zijn in het BIG-register en in het Kwaliteit Register Fysiotherapie (register Algemeen Practicus en Psychosomatische Fysiotherapie).

In het centrum zijn drie behandelkamers en een aparte oefenruimte met fitness- en cardioapparatuur.

Over ons

Goed om te weten:

Onze praktijk is aangesloten bij het Rijnland heup-knie netwerk, het FibroZorg netwerk, het LUMC Schouder netwerk, het HAGA hand-en polsnetwerk, het kennisnetwerk CVA Nederland en het VU Science Network Physiotherapy.

U kunt nu ook voor Dry Needling en Shockwave bij ons terecht.

Voor 2024 hebben wij contracten met alle verzekeraars met uitzondering van Menzis en de labels van Menzis. Ook blijkt CZ Just de behandelingen niet te vergoeden.  Dat houdt in dat deze verzekerden een nota van ons krijgen die zij zelf dienen te betalen. Een deel daarvan krijgen zij mogelijk terug van verzekeraar.

NIEUW:  GRATIS hand-pols spreekuur op woensdag tussen 12:00 en 13:00. Vanaf Woensdag 3 april 2024 kun je je voor hand-pols-vingerklachten inschrijven. De handtherapeut zal de klachten beoordelen en een advies meegeven. Intake duurt ongeveer 10 min. Je kan je aanmelden op 06-42661942.

UPDATE CORONA: Per 10 maart 2023 is het advies van het OMT gevolgd en wordt Corona gezien als een vorm van griep/luchtweginfectie. Het kabinet pleit er wel voor om het gezonde verstand te blijven gebruiken bij griep- en verkoudheidsklachten, of die nu het gevolg zijn van het coronavirus of niet.

Voor behandeling in de praktijk blijft gelden:

  1. blijf thuis wanneer je ziek bent, met of zonder koorts
  2. overleg bij lichte klachten ( hoesten, niesen, keelpijn of een loop-of snotneus) met je therapeut of je kunt komen (met of zonder mondneuskapje wellicht)
  3. hoest en nies in je elleboog en was vaak en goed je handen, ook als je geen klachten hebt

Omdat goede ventilatie nog steeds belangrijk is, kan het in de wachtkamer/praktijk frisser zijn dan je gewend bent.